Dags för blogg

 Dillkött IMG_0027    IMG_0077_Fredrik Malmstedt sv     Lövbiff på tallrik IMG_0062       Skomakarlåda IMG_0012_1

Hej!

Efter mycket tänkande och funderande så har jag bestämt mig för att skapa en blogg. Jag är professionell fotograf och yrkesverksam sedan många år. Idag kanske en av de få som fortfarande har en studio. Jag fotograferar mycket mat till reportage och kokböcker. Några av mina trevliga kunder, jag har bara sådana, är Svenska Kocklandslaget, Svenska Juniorkocklandslaget och Svenska Konditorlandslaget. Jag har studerat foto i Solna på Yrkesskolan med Calldick Lundblad som lärare och efter skolan har jag pluggat på Beckmans, men också gått diverse extra kurser. I Sverige, och utomlands. När bildbyrån ImageBank hade sina första kurser i Photoshop i New York satt jag där på skolbänken och när SFF startade sin auktorisation för digital bildleverans, så gick jag i den första klassen. Fotoyrket idag är helt annorlunda än då jag startade, men det är fortfarande det roligaste jag vet. Min blogg kommer så klart att handla om fotografering, men inga tekniska tips. Mer om bilder och andra saker som rör sig i min och andra fotografers vardag. Jag kommer att titta framåt, men ibland även i den andra riktningen. Man skall ju se åt alla håll, tycker jag.

Välkomna!

Bilderna ovan är fotograferade till Smak av Gotland, och det är Fredrik Malmstedt som är skaparen bakom rätterna.

Per Erik Berglund / Znapshot AB

5 thoughts on “Dags för blogg”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s