Svenskt Derby på Jägersro den 16/7

-och jag skall ställa ut.

Välkomna till Jägersro den 16/7! Till min mycket stora glädje skall jag ställa ut ett urval av mina galoppbilder under dagen. Det är särskilt roligt då mitt intresse för sporten väcktes just där för precis ett år sedan. Bilderna visas på printar i storlek 70×100 cm.

Varmt välkomna!

-and I will be exhibiting.

Welcome to Jägersro the 16th of July. Jägersro is the race track for horse racing in Malmö. I am especially happy for this since my interest for the sport started just here one year ago.  I have made a selection from my horse racing images and they will be exhibited on prints in size 70×100 cm..

A warm welcome to you all!

https://www.svenskgalopp.se/artikel?cid=1.545865&defaultMenuId=true

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s